Za kolik jezdíte s benzínem?
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
Co ak by auto svoju rychlost vedelo pomerne presne, akurat by tam schvalne na budikoch pridavalo odchylku 

- Truck Daškam
- Letec
To je u nových aut v rámci bezpečnosti i možné - ale tachometr nesmí nikdy ukazovat méně. A když dle TP můžeš mít kola o třech (i více) průměrech, tak s těma nejmenšíma a sjetýma kolama by to mělo ukazovat nejpřesnějc. (pochopitelně i v závislosti na profilu gumy).
A čím větší kola máš (+profil gumy), tím větší odchylka bude a bude ukazovat méně... Prostě sichr automobilky, aby se nestalo že pojedeš dle tacho 50 a reálně 55
(snad jsem to ted nenapsal obráceně, nechci se zamýšlet)
Já taky vždy po přezutí si "cejchuju" tachometr, abych tu odchylku věděl. Tam kde je 80, můžu úplně v klidu "letet" 90 a vím, že nejsem reálně přes 82km/h a tak na 99% nic nepřijde.
A až dám letní kolomatiky, "ocejchuju" si to znova
A čím větší kola máš (+profil gumy), tím větší odchylka bude a bude ukazovat méně... Prostě sichr automobilky, aby se nestalo že pojedeš dle tacho 50 a reálně 55
(snad jsem to ted nenapsal obráceně, nechci se zamýšlet)
Já taky vždy po přezutí si "cejchuju" tachometr, abych tu odchylku věděl. Tam kde je 80, můžu úplně v klidu "letet" 90 a vím, že nejsem reálně přes 82km/h a tak na 99% nic nepřijde.
A až dám letní kolomatiky, "ocejchuju" si to znova
Chápeš to?
No ale tie rozdiely budu stale minimalne, +- 1až 2% nie?
Schvalne som to dal preratat trebars na vsetky rozmery ktore ma v TP zapisane VW touran.

VW T6

Schvalne som to dal preratat trebars na vsetky rozmery ktore ma v TP zapisane VW touran.

VW T6

- Truck Daškam
- Letec
Nikdy jsem to nepočítal. Ale něco proměřuje tachometr a + 2% se může rovnat i víc jak 5%.
Až budu mít u sebe TP, kouknu jak to mám u sebe. Ale vím, že já můžu mít R15 - R18 ale nevím, jakej profil gumy
Ale třeba u tir ti sjetá guma oproti nové udělá klidně i 1 nebo 2 km/h. Což při předjíždění je znát
Až budu mít u sebe TP, kouknu jak to mám u sebe. Ale vím, že já můžu mít R15 - R18 ale nevím, jakej profil gumy
Ale třeba u tir ti sjetá guma oproti nové udělá klidně i 1 nebo 2 km/h. Což při předjíždění je znát

Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Tak já můžu mít nejmenší pneu R15 185/65 a největší R18 225/40 což rozdíl nepřekročí 8% (ano, beru v potaz sjeté R15 a nové R18).
Což není rozhodně málo
Takže výrobce bude počítat s novejma R18, ale pokud někdo má už nějak ojetý R15, bude to těch 10% odchylka....
Což není rozhodně málo
Takže výrobce bude počítat s novejma R18, ale pokud někdo má už nějak ojetý R15, bude to těch 10% odchylka....
Chápeš to?
Pta se me polovicka, zda vsechny Audi maji tak vysokou spotrebu.
Odpovidam, ze ne vsechny, ale ta nase ma proste rada benzin, tak ji ho doprej.
Svitilo tam 24l/100. Dlouhodoby je 16.5l/100.
Je videt, ze me posloucha.
Odpovidam, ze ne vsechny, ale ta nase ma proste rada benzin, tak ji ho doprej.
Svitilo tam 24l/100. Dlouhodoby je 16.5l/100.
Je videt, ze me posloucha.
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp + gearbox tune
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
- Lachende Bestien
- Letec
No jo, baba za volantem a nejspíš blonďatá, to je asi běžně levá noha relaxovaně opřená o brzdový pedaŁ.
Pak se pochlubte, jak často měníte desky/kotouče.

Pak se pochlubte, jak často měníte desky/kotouče.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
tvl takovou dlouhodobou spotřebu nemá ani M5c. To je teda šílenost. Ani SQ5, která dostávala bídu. Ani S5 nebo RS4. Všechno se drželo okolo 13.
Hmm, tolik bere 650k F-150 v zápřahu, dlouhodobá 18,5l.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Blondata neni, ba naopak, cerne vlasy.
Bohuzel krizovatek je tady jak namrdanych.
Takze proste chce dat, co nejvice zelenych na jeden zatah.
jezdi limit +20.
Navic kdyz ridim ja, a vytvarim nejaka ta gecka, tak decka rychle usnou, praktikujem casto.
Nuz co, musi si zvykat na adrenalinovou jizdu.
Bohuzel krizovatek je tady jak namrdanych.
Takze proste chce dat, co nejvice zelenych na jeden zatah.
jezdi limit +20.
Navic kdyz ridim ja, a vytvarim nejaka ta gecka, tak decka rychle usnou, praktikujem casto.
Nuz co, musi si zvykat na adrenalinovou jizdu.
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp + gearbox tune
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp