Právní oříšky v dopravě a jejich řešení
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Právní oříšky v dopravě a jejich řešení
Nevím jak jsi přišel na to, že mám jedno auto..? Ještě nedávno jsem měl auta tři, svého času pět.
Ano, u baráku kde bydlím parkuju pouze jedno
Když se staví bytový dům a k němu garáže.. Staví se to podle počtu bytů, barevnosti fasády nebo podle vzdělání investora? Nebo dokonce podle lokality, jací lidé tam budou bydlet?
Já myslím, že podle počtu bytů
Ano, u baráku kde bydlím parkuju pouze jedno
Když se staví bytový dům a k němu garáže.. Staví se to podle počtu bytů, barevnosti fasády nebo podle vzdělání investora? Nebo dokonce podle lokality, jací lidé tam budou bydlet?
Chápeš to?
Super, gratuluji, měl jsi více aut a stačilo ti jezdit jedním.
A jsou rodiny, které potřebují jezdit dvěma nebo třema autama každý den. Třeba to poznáš, až budeš mít ženskou nebo chlapa.
A jsou rodiny, které potřebují jezdit dvěma nebo třema autama každý den. Třeba to poznáš, až budeš mít ženskou nebo chlapa.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Ano, podle bytů (dle stavebního zákona).Truck Daškam píše: ↑pát 11 dub 11:41 Když se staví bytový dům a k němu garáže...
V době, kdy se stavělo sídliště, kde bydlíš, byla norma, střelím, třeba 0,2 auta na byt. Najdi si 4 své sousedy a domluvte si, kdo z vás si to jedno auto, se kterým bylo v projektu myšleno, ponechá. Chudáci 4 kusy budou parkovat za městem. Co ty na to?
Pokud se ti zdá. že se staví málo parkovacích míst na počet bytů, lobuj za změnu zákona i svého poslance.
- Truck Daškam
- Letec
a) A to je čí problém...? Jejich, nebo všech obyvatel domu?A jsou rodiny, které potřebují jezdit dvěma nebo třema autama každý den
b) Co to má společného s realitou, že soukromé auto stojí v ulici a jezdí se výhradně služebákem, případně i jeden člověk vlastní aut víc a logicky ani víc jak jedním jet nemůže?
Ale ano, to by bylo taky řešení - tenhle dům má třeba k dispozici 10 míst, domluvte se na schůzi vlastníků. Myslím že lidi v bodě b) by dostali pěknou bíduV době, kdy se stavělo sídliště, kde bydlíš, byla norma, střelím, třeba 0,2 auta na byt. Najdi si 4 své sousedy a domluvte si, kdo z vás si to jedno auto, se kterým bylo v projektu myšleno, ponechá. Chudáci 4 kusy budou parkovat za městem. Co ty na to?
Mě je to jedno - já jsem pro všema deseti, aby MP vyrazila s odtahovakama a prostě to tahala. Samozřejmě za plnou cenu odtahu a nazdar. Včetně modrých zonPokud se ti zdá. že se staví málo parkovacích míst na počet bytů, lobuj za změnu zákona i svého poslance.
Chápeš to?
Škoda slov.
TD má jedno auto, tak dejme 1 auto a je klid. Az TD bude potřebovat druhé, změníme pravidla na dvě auta. Až TD prodá auto a začne jezdit MHD, uslyšíme “zrušme parkoviště”.
Na to fakt nemám ani čas, ani náladu.
TD má jedno auto, tak dejme 1 auto a je klid. Az TD bude potřebovat druhé, změníme pravidla na dvě auta. Až TD prodá auto a začne jezdit MHD, uslyšíme “zrušme parkoviště”.
Na to fakt nemám ani čas, ani náladu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A tak je to u něj se vším.
Např. ty jeho zákazy, které ignoruje, protože jede přece na stavbu. Kdyby v nějaké takové oblasti bydlel a třeba si silnici musel zaplatit (např. my si v ulici silnici platili - každý z majitelů pozemku cca 70t), tak by ho asi sralo, že mu tam jezdí těžká technika i přes zákaz, která z té silnice udělá čalamádu a on pak vytáhne dalších 70t na novou.
Ale takhle jenom točí volantem, je chytrej jak rádio a zákaz má v píči.
Např. ty jeho zákazy, které ignoruje, protože jede přece na stavbu. Kdyby v nějaké takové oblasti bydlel a třeba si silnici musel zaplatit (např. my si v ulici silnici platili - každý z majitelů pozemku cca 70t), tak by ho asi sralo, že mu tam jezdí těžká technika i přes zákaz, která z té silnice udělá čalamádu a on pak vytáhne dalších 70t na novou.
Ale takhle jenom točí volantem, je chytrej jak rádio a zákaz má v píči.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
řidičBOB: Breč u souseda, který si to těžké auto objednal a zaplatil.
Jenže na to už nemáš koule, protože by tě poslal prostě do píči
Jenže na to už nemáš koule, protože by tě poslal prostě do píči
Chápeš to?
Update mého případu ohledně stání v křižovatce.
Na druhou stranu musím uznat, že v poslední době se situace zlepšila. Avšak těžko říct, zda to není z důvodu stavebních prací.
- Pomocí zákona č 106 jsem se MP ptal, proč v dané věci nepřistoupí k udělování botiček = odpověd zamítnuta, protože se domáhám "názoru" a na to 106 není, takže fuck-off
- PČR mi na stejný dotaz odpověděla normálně. Taktéž, že 106 nezadává povinnost odpovídat na názory, právní postoje atd. Ale nad rámec povinností se mi vyjádřili, že ze zaslaných materialů to za ně jednoznačně překážka bezpečnosti a plynulosti je. A zcela se ztotožnili s mým názorem.
- Ředitel MP P6 mi napsal, že situaci řeší, ale že jich je málo a nemůžou být všude. A všude nemůžou být, protože jich je málo. Botičku "nemůžou" dát, protože jí mají zase bezodkladně odstranit, což zase není možné, protože jich je málo. A tak tam radši budou jezdit stále na zavolání 156 jako trotlové..., protože jich je málo
Tak hlavně, že na Václaváku jich stojí tři prdele a vedle nich Cik-Cao prodává kokeš. Na odtahovku z modrý z Pařížský jich ale málo není.
Na druhou stranu musím uznat, že v poslední době se situace zlepšila. Avšak těžko říct, zda to není z důvodu stavebních prací.
- GeneHawkins
- Letec
K čemu je dneska bota?