Třeba podusit majitele, že si ho nechal ukrást. Tedy, jestli vůbec a jenom to nefingoval! Výslech v Bartolomějský, pár ran tlf. seznamem a on by se hajzl přiznal!

Moderátor: řidičBOB
Bych se naprasil sam, v CPZte se zamknul zevnitr a kdyby me meli pustit a videl sem na parkovisti fotra auto, napalim prislusnika at me zavrou znovu
Já jsem nepsal nic o tom, že mají společný kanál. Psal jsem o tom, že už operační důstojník by systémově předal zprávu.Takže - MP a PČR nemají společný kanál na vysílačce.
Děkuji za souhlasný názor, je to zde světlá vyjímka. Ale doporučuji nepolemizovat s řidičBOB, protože je to enormní pisálek s pocitem nadřazenosti a vyjímečnosti, že všechno ví a všemu rozumí. Prostě takový Brouk Pytlík verze dva nula. O jeho grafomanství ostatně svědčí i statistika zdejšího webu. Víc jak 14 let píše v průměru skoro 5,5 příspěvků denně. DENNĚ!! A to včetně Vánoc, Silvestrů, dovolených atd. To nepotřebuje dalšího dokazování...Truck Daškam píše:Ale nejsem taky zastánce honiček.
Tohle se fakt podle tebe vylučuje??řidičBLB píše:nemám argumenty nebo moje mluva zní jako citace z jejich příručky. Ono se to tak trochu totiž vylučuje.
Nikoho neurážíš, jen mu řekneš "idiot" do očí.řidičBLB píše:nikoho neurážím. Nazývám věci pouze pravým jménem. Když je někdo idiot, tak mu to řeknu. Klidně i do očí.