Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od řidičBOB »

petr: koupí nebo ukradne. A jelikož kradené také nehonit, tak čekám na nápady zdejších dvou expertů na policejní práci.
Třeba podusit majitele, že si ho nechal ukrást. Tedy, jestli vůbec a jenom to nefingoval! Výslech v Bartolomějský, pár ran tlf. seznamem a on by se hajzl přiznal! :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

[youtube_https][/youtube_https]
řidičBOB píše: sob 19 dub 16:44
Nebo jezdíš autem na fotrovu firmu. Jsi pod vlivem s tak tě napadne ujet. Fotr tě určitě napráší.
Bych se naprasil sam, v CPZte se zamknul zevnitr a kdyby me meli pustit a videl sem na parkovisti fotra auto, napalim prislusnika at me zavrou znovu =))

A btw provozovatel za nic nemuze me bavi. My co provozujem autodopravu a platime tuhle 15k za to ze jsme umoznili jizdu s prasklym sklem, tuhle 10k za to ze jsme umoznili prujezd zakazem transitu, nejsme na svoje prava tak citlivy :)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Takže - MP a PČR nemají společný kanál na vysílačce.
Já jsem nepsal nic o tom, že mají společný kanál. Psal jsem o tom, že už operační důstojník by systémově předal zprávu.
A nevím, jestli by u Mater nešlo vymyslet i ten společný kanál

Nedávný případ napadení řidiče autobusu - sos tlačítko je propojeno na MP, takže tam jela MP. Přitom třeba hlídka PMJ by byla za rohem a mohla by pomoct podstatně rychleji.
Nebo i obráceně
Chápeš to?
stst2
Autoškolák

Příspěvek od stst2 »

Truck Daškam píše:Ale nejsem taky zastánce honiček.
Děkuji za souhlasný názor, je to zde světlá vyjímka. Ale doporučuji nepolemizovat s řidičBOB, protože je to enormní pisálek s pocitem nadřazenosti a vyjímečnosti, že všechno ví a všemu rozumí. Prostě takový Brouk Pytlík verze dva nula. O jeho grafomanství ostatně svědčí i statistika zdejšího webu. Víc jak 14 let píše v průměru skoro 5,5 příspěvků denně. DENNĚ!! A to včetně Vánoc, Silvestrů, dovolených atd. To nepotřebuje dalšího dokazování...
stst2
Autoškolák

Příspěvek od stst2 »

řidičBLB píše:nemám argumenty nebo moje mluva zní jako citace z jejich příručky. Ono se to tak trochu totiž vylučuje.
Tohle se fakt podle tebe vylučuje?? :)) Ty jsi slušný kašpar a máš velké problémy s logikou. Ale chápu, že to ty nemůžeš poznat.
Na závěr shrnu gró naší polemiky, aby bylo jasné i ostatním, kteří třeba zabloudí na tohle vlákno:
řidičBOB schvaluje ohrožení zdraví a životů nevinných lidí za účelem polapení chlápka, který jel bez řidičáku.
řidičBLB píše:nikoho neurážím. Nazývám věci pouze pravým jménem. Když je někdo idiot, tak mu to řeknu. Klidně i do očí.
Nikoho neurážíš, jen mu řekneš "idiot" do očí. :)) Ty jsi vážně exot. Typickej policajt. Chytrej jak rádyjo a místo mozku příručku.

Na tohle fórum mne před nedávnem dovedla zmínka o radaru. Jenže to byl pouze ojedinělý úkaz, většina fóra je zaplevelená tvými výblitky. Ty jsi v podstatě grafoman s neukojitelnou touhou vyjadřovat se ke všemu a ke všem, prostě další z mnoha "ekšpertů od klávesnice" - jak tímto označením ostatně rád tituluješ ostatní. Takže píšu "na závěr" a skoro lituju času, který jsem tady strávil. Je mi jasné, že neodoláš mi zase odpovědět další sbírkou duchaplností ve tvém stylu. Ale musím tě zklamat, já už si to nepřečtu. Právě teď tady končím - a to úplně.
A jsem si jist, že toto mé rozhodnutí oceníš velmi kladně... :))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tvé rozhodnutí je mi u prdele.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

TD: ano, ty bys to dělal tak, jak se to líbí tobě nebo jak je to podle tebe správně. Oni to dělají jinak. Takže je to špatně. Všichni jsou blbci. Měl bys jim poradit, amatérům.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

stst2 píše: sob 19 dub 22:16řidičBOB schvaluje ohrožení zdraví a životů nevinných lidí za účelem polapení chlápka, který jel bez řidičáku
Od kdy chlápek bez řidičáku ujíždí policii?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

V jeho světě asi zcela běžné a normální.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

500 zlotych za jednosmerku me ponekud nasralo
ze tomu zmetkovi nesel terminal a musel sem to vybrat z euronetu uz jen dokoncilo zkazu
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Odpovědět