už od podzimu řeším problém se zatékáním do mé Octavia 1 1.6 sedan, r. v. 2000 a tím zatékáním nemyslím pár kapek, ale vodu po kotníky. Nejdřív jsem šel po dveřích a po těsnění, dále po okénkách, potom kanálky ve dveřích, následně i u stěračů.. Zkrátka vyzkoušel jsem mnoho řešení, která jsem dohledal na různých fórech a žádné řešení mi nepomohlo.
Stále jsem si říkal, že je kravina aby tam teklo skrz okna nebo dveře, protože ty lišty kam by voda už téct neměla jsou naprosto suché, i sedačky naprosto suché - pouze a jen na podlaze podotknu na straně ŘIDIČE, vepředu i vzadu. Jelikož se v autech tolik nevyznám, vyzkoušel jsem opravdu mnoho řešení a nemohl jsem přijít na to, kudy tam teče, příjde mi to trochu jako hledat jehlu v kupce sena..
Každopádně, dnes jsem to zase celé zkoumal a přišel jsem na to, že to kape z pod volantu. Oddělal jsem tedy takovou plastovou "mřížku" na které byl jakýsi molitan který byl samozřejmě úplně nasáklý. S kamarádem jsme zkoušeli pomalu lít vodu po čelním skle a kanálky to krásně odtékalo, ale po nějaké chvilce (nevím jestli to bylo tím, že jsem začal lít víc vody, nebo se to tam dostalo až po nějaké chvilce) se objevil proud vody a nebyl opravdu malý. Proud vedl jakoby mi přišlo skrz ty kabely, které vedou z motoru dovnitř interiéru.
Nikde jsem nenašel řešení tohoto problému a tak se chci zeptat tady a budu doufat v to že se to třeba vyřeší.
Opravdu jsem si s tím užil dost nervů a jsem rád, že jsem konečně přišel, kudy to teče.. a že to není pár kapiček.
Předem moc děkuji a přeji hezký den

KLIKNĚTE PRO ZOBRAZENÍ VIDEÍ