Dříve M135i, nyní ///M2

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Vrooom
Letec

Re: Dříve M135i, nyní ///M2

Příspěvek od Vrooom »

Zjistil jsem, ze kdyz si zajedu asi 5 minut tak mam cestou do bikeparku tuhle super cestu. Hodne uzoucka ale super zabavna :-)

Eda
Mistr volantu

Příspěvek od Eda »

Silnice vypada super, navic nikde nikdo, verim ze sis to uzil. My tady sme v ramci pokroku napred - silncie sou rozbity jak po zime uz ted. To gopro na hlave te neobtezuje?
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Jn, nedele rano nebyl provoz, navic uz je chladneji tak asi tolik lidi nejezdi do hor :-) a zaroven jeste neni zima a snih ...
NN nevadi, asi to nijak nevnimam.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Včera jsem se dozvěděl, že se u nás kona Rally Morava. Už delší dobu jsme měl chuť provětrat auto, ale vždycky nakonec zvítězilo projet na kole, nicméně tenokrát jsem se přemohl a auto vytáhl s cílem, že se pojedu podívat na rally.

Jedna z erzet byla blízko Šternberka, takže aspoň byl důvod se projet po ecce homo. Při výjezdu na ecce, jsem viděl stát na startu modrý type-r, ale nevěnoval jsem mu pozornost a jel dál. Chtěl jsem jet ještě druhé kolo, takže jsme sjel zpět dolů. Otáčel jsem se na startu když tu na mě mává nějaký člověk u type-r. Přijel jsem blíž a on to byl jeden zdejší člen s kamarádem vlastnícím zmíněný type-r.

Prohodili jsme pár slov a domluvili se že se svezeme, poté co jsem majitele type-r svezl jsem čekal, že mě také sveze. Ale bylo to ještě lepší, dal mi klíče ať se svezu - to se neodmitá :-) V takto silné předokolce jsem ještě nejel. Pár postřehů. Civic byl předchozí generace (tedy G10). V dané době nejrychlejší předokolka na ringu. Jak z vnějšku tak zevnitř se jedná o mnohem divočejší zvíře. Křidélka, vevnitř červené prvky a hliníková hlavice páky, anatomické sedačky - paráda. Po usednutí za volant a nalezení správné pozice - na předokolku fajnové, nesedí se jak na WC jako třeba v golfu, jsem se vydal na cestu. Auto má hezky krátkou kulisu řazení, ale úplně mechanická mi nepřišla a taky to je takové gumové. Type-r má krátké převody, přišlo mi že trojka končí někde okolo 140 kdežto v BMW až okolo 160+. Pocitově to jede hezky, ale to i díky tomu že si člověk hezky řadí, ale ve skutečnosti to bude o chlup pomalejší než BMW, hlavně R6 v bmw má zajímavější charakter a její síla roste a má smysl jí točit. Civic táhne tak nějak furt stejně. Před první zatáčkou jsem zabrzdil. Úžasné brzdy, tvrdé a brzdí opravdu famózně. Na autě byly standardní destičky. Žádné performance. Tak mi moje auto zdaleka nebrzdí, ale už mám šílené gumy a i pedál brzdy je houbovitější. Civic je rozhodně příjemné svezení. Auto je tužší, tolik se nenaklání, nicméně ecce je dost o ničem okreska, chtělo by to vyzkoušet v rychlejších zatáčkách. Tam to bude boží.

Po této projížďce jsme pokračovali se kounout na rally. Bohužel ale bylo už později a nejspíš jeli jezdci na oběd. Takže smůla. Ale když už jsem vytáhl auto, rozhodl jsem se že se pojedu podívat do Jeseníků. RWD je za mě fajn a moc jsem si to užil :-) ...

M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Dneska jsme tam taky byli, 4x911 + 1x M3 bobr, ale jen na svezení, vůbec jsme netušili, že se tam něco koná.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Škoda že jsi se neozval. V 911 bych se nechal povozit, v porsche jsem nikdy nejel :ymdaydream:
Jo asi to byla dobrá akce https://olomoucky.denik.cz/volny-cas/mo ... 64545.html
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Dneska se mela konat akce na ecce, ktera se bohuzel odlozila. Nicmene i tak jsem vyjel. Mel jsem v planu spalit gumy, bohuzel pocasi tomu nepralo, tak aspon par slajdu na Sedle. Docela to tam klouze, ale je to zabavne hledat limit gripu na predku, vlastne je to zabavnejsi nez na suchu, motorkari nikdy a policajti taky ne :-)
Odpovědět