Dobrý den,
četl jsem poměrně kritické posudky na motor audi A4 2.0 tfsi , spotřeba oleje, i spotřeba benzinu.
má prosím někdo zkušenosti s tímto motorem, mám možnost koupit nové Audi A4 2.0 TFSI, 110 kw, 7 stupnova automatická převodovka.
jedná se o sedan, rok výroby 2024. v jednom fóru psali majitelé,m že jezdí za 6 l, v jiném, že za minimálně 8l. co se týká závad na audi A4, je jich hodně, nebo spíše vyjímkou. všichni chválí japonce, ale o audi A4 toho příliš nevím.
jde mi o průměrnou spotřebu při normální jízdě, žádné závody, rallye Monte Carlo, atpod.
moc děkuji
s pozdravem
filip
audi A4 2023 2.0 tfsi 110kw , automat
Re: audi A4 2023 2.0 tfsi 110kw , automat
Za 6 se s tim priposrane asi jezdit da, 8 zni realneji. Zalezi jak a kde. Ja mam rok a pul a krom quattra vse ok, ale to tam nemas. Je to uz asi 9let starej model tak by to melo byt vychytany
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex

Btw jaka je cena? Ted maj ten perfection 40tdi q do 1m bez dph
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex

Přesně tohle v kombi má soused, vypadá s ním spokojeně - myslím, že ho má už přes rok. Spotřebu bych u něj asi úplně nezjišťoval, auto jezdí i hodně krátkých tras.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
Re: audi A4 2023 2.0 tfsi 110kw , automatAutomatická převodovka S-tronic má občas problém s mírným klepáním, které je sl
v recenzi se píše, že je skoro jisté, že u audi a4 Automatická převodovka S-tronic má občas problém s mírným klepáním, které je slyšet při zpátečce.
plus , U motoru 2.0 TFSI s kódovým označením EA888 lze za standard považovat únik chladicí kapaliny, za který je zodpovědné vodní čerpadlo. K únikům dochází někdy také z obalu termostatu.
pokud je to tak, potom asi nove auto kupovat nebudu, to budu víc v servisu než na silnici... má někdo podobnou zkušenost s novou A4?
f
plus , U motoru 2.0 TFSI s kódovým označením EA888 lze za standard považovat únik chladicí kapaliny, za který je zodpovědné vodní čerpadlo. K únikům dochází někdy také z obalu termostatu.
pokud je to tak, potom asi nove auto kupovat nebudu, to budu víc v servisu než na silnici... má někdo podobnou zkušenost s novou A4?
f