Nejlepsi silnice v Ceske republice ( + SK)
Moderátor: řidičBOB
Re: Nejlepsi silnice v Ceske republice ( + SK)
"vyblbnout" v rajchu? dobrej oxymoron...
Já byl v Lungau a jsou to dobré akce, jen je třeba dávat majzla, kraje dráhy jsou jak beton a spoilery jenom lítají.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Zítra si chci udělat day off a zajet někam do hor si zablbnout. Směřuju Krušné hory (chomutov, litvnínov) s přejezdem případně do jizerek skrz liberecko. Tenhle kout země.
Jste někdo z dané lokality? Máte představu zda jsou horské silnice např jak je horní jiřetín stále pod sněhem?
Jste někdo z dané lokality? Máte představu zda jsou horské silnice např jak je horní jiřetín stále pod sněhem?
Neska sem byl na otočku v ta3, dva postřehy: jeden pruh pod Strečnem (I/18) a zákaz předjíždění je pěkná pruďa. Jinak sem ale při cestě tam z z5 měl štěstí - jak Strečno, tak RK = souvislý štrůdl aut v obou směrech ale nikde se to nezasukovalo, pořád 60-80 kmph. Ufffff. Už aby otevřeli obchvat RK a ten ťuněluj pod Lúčnianskou MF.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Už je známé nějaké termíny?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Dotaz na jihočechy: ČB a okolí - sou tam ešče nějaká omezení/zákazy vjezdu (na cestách) ref povodně? (Příští týden asi pojedu za rodiči na hřbitov v ČB).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
nam tady konecne opravili silnici pres solan, takze velke karlovice smer hutisko (roznov p.r.) krasny novy povrch, bohuzel jen nahoru.
dnea jsem jel z opacne strany nahoru a hned dole semafor a kyvadlova doprava, stal jsem jako prvni na cervenou, prijel motorkar a predejl celou radu a postavil se prede me. Doufal jsem ze rychle pochopi, ze me ma nechat predjet.. nepochopil. I na hladkem asfaltu by to nemel zadarmo a na tomhle tankodromu si myslim, ze byl nakonec zraly na vymenu spodniho pradla
aspon byla zabava
dnea jsem jel z opacne strany nahoru a hned dole semafor a kyvadlova doprava, stal jsem jako prvni na cervenou, prijel motorkar a predejl celou radu a postavil se prede me. Doufal jsem ze rychle pochopi, ze me ma nechat predjet.. nepochopil. I na hladkem asfaltu by to nemel zadarmo a na tomhle tankodromu si myslim, ze byl nakonec zraly na vymenu spodniho pradla
Pravda vyděsí
S motorkářema je někdy legrace
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3