Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- GeneHawkins
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Ty máš v tý makovici guláš...
pokud tam je zákaz vjezdu "mimo zásobování" nebo Dopravní obsluhu, tak pokud zásobuješ stavbu materiálem, tak jsi zásobování a můžeš tam. Obzvlášť když budeš mít lejstro že skutečně patříš na tu stavbu a netranzituješ to kdovíkam. Pak ti nějakej MP může leda salutovat na krajnici.
A pokud si někde lidi stěžujou, tak má obec udělat dočasný značení a přesměrovat to na míň problémový trasy.
A pokud si někde lidi stěžujou, tak má obec udělat dočasný značení a přesměrovat to na míň problémový trasy.
- Truck Daškam
- Letec
PepaSFI: To sice jo, ale jak už tu bylo řešeno, ona se B4 úplně běžně používá zónově, ale ona tak nefunguje. Správně ta značka platí jenom v tom úseku (tj. po první křižovatku) kde je - a pokud nejedu do toho úseku, ale až za něj, tak je to přestupek. Že se nedá dostat do cíle než nějakým takto označeným úsekem projet, je úplně jedno.
Přesně proto nemůžu používat "truck navigaci", protože ona i tyhle zákazy objíždí - sídlištěm, mezi baráčky apod
Sama PČR by to asi neřešila, ale když zatlačí úřední šiml, tak je to pak těžký.
Ale třeba tohle řeší tabulka "Tranzit", která je jinak definovaná - bejt okolo té obce B4+Tranzit, tak si skutečně můžu přijet kudy chci a nikdo nemůže ani ceknout
Přesně proto nemůžu používat "truck navigaci", protože ona i tyhle zákazy objíždí - sídlištěm, mezi baráčky apod
Sama PČR by to asi neřešila, ale když zatlačí úřední šiml, tak je to pak těžký.
Ale třeba tohle řeší tabulka "Tranzit", která je jinak definovaná - bejt okolo té obce B4+Tranzit, tak si skutečně můžu přijet kudy chci a nikdo nemůže ani ceknout
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Před chvílí v Ústí honička - asi tmavě zelená jedničková ofce v kombi, za ní dopravácká civil modrá Octávka a pak dašlí 4 auta v barvách. Jestli byla mise úspěšná nevím. ale ted jsem potkal číhajícího Kodiaka u silnice
Jel jako od Děčína skrz Ústí na Prahu, pak uhnul na Trmice/dálnice. Já na to koukal z druhé strany Labe
Jel jako od Děčína skrz Ústí na Prahu, pak uhnul na Trmice/dálnice. Já na to koukal z druhé strany Labe
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Ale bylo jich tam jak v americkém filmu 

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Truck Daškam
- Letec
No to jo.
Těch asi 5 aut co jsem viděl já bych pochopil, ale to v tom videu je o level vejš
Těch asi 5 aut co jsem viděl já bych pochopil, ale to v tom videu je o level vejš

Chápeš to?
Mohl by mě někdo znalý vysvětlit, jak je možné, že kluci s jedenácti auty nebyli schopni zastavit tenhle pekáč, přičemž řidič byl údajně pod vlivem drog? Jestli to bylo tím, že svou jízdou nechtěli ohrožovat civilisty, pak jsem spokojen.
1.9TDI len tak nezastavis.
Das Auto.